Готуємося до атестації. Про участь в онлайн-консультації з питань атестації педагогічних працівників

26 лютого2024 рокуЦентром організаційно-методичної роботи з керівними кадрами КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» проведено онлайн-консультаціюза темою «Особливості організації та проведення атестації педагогічних працівників закладів освіти у 2023/2024 навчальному році»для відповідальних осіб за організацію та проведення атестації педагогічних працівників у місцевих органах управління у сфері освіти та закладах освіти.

Під час проведення консультації надані роз’яснення та відповіді на запитання, що надходили до Центру організаційно-методичної роботи з керівними кадрами упродовж місяця та під час проведення заходу від учасників. Розглядались питання щодо особливостейоформлення атестаційного листа, оформлення підсумкового протоколу засідання атестаційної комісії, порядку атестації керівників, їх заступників та завідувачів філії, порядку підвищення кваліфікації, визнання його результатів педагогічною радою та вимог щодо зберігання копій про підвищення кваліфікації в особовій справі працівника.

У заході взяли участь163особи. Від нашого закладу участь взяла вихователь-методист та була ознайомлена з новаціями у процедурі атестації відповідно до норм нового Положення

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.